GARAGE Community

Canon M50 Mark II

Review, Tehnologie

De ce mirrorless ?

În primul rând DSLR-ul nu mai este o variantă de actualitate o cameră mirrorless este o cameră mult mai compactă cu performanțe foarte ridicate uneori peste un aparat de DSLR.

camere foto video canon
Canon M50 Mark II

Performanțele pe care le au acum camerele de tip MIROR less sunt destul de bune și pentru fotografie și pentru video astfel încât ai un singur aparat pentru două tipuri de aplicații

Eu spre exemplu am ales MIRORless motivat pentru aplicația de video pentru că am activat doar în doar în segmentul de videografie și aveam nevoie de o cameră compactă ușor de setat și mirrorless era cea mai bună opțiune.

Un alt argument pentru care am ales o cameră te mirrorless a fost pentru faptul că o poți folosi foarte ușor atunci când faci bloguri în mișcare pentru că este o cameră foarte versatil și fiind de dimensiuni reduse compacte foarte ușor de ținut în mănă în timp ce mergi

Spun asta comparativ cu altă cameră DSLR care ar fi mult mai greu de ținut în mână și ar fi mult mai greu de manipulat în timpul mersului pe stradă pentru scenarii de vlog .

De altfel majoritatea bloggerilor care postează în mod curent pe YouTube folosesc camere timp mirrorless și asta pentru că oferă performanță și sunt de dimensiuni reduse și nu te împiedică la manipularea lor atunci când ești în mișcare și vrei să filmezi afară în timp ce mergi .

De ce un Canon M50 MarkII

Canon M 50 Mark II este o alegere pe care am făcut-o după ce am avut la început un alt Canon M 50 Mark I.

Camera canon foto vlog
Kit camera de vlogging

Diferențele între cele două modele nu sunt foarte mari sunt destul de mici și una dintre ele ar fi faptul că o poți folosi în alte condiții pentru partea de streaming și are un pic niște capacități la partea de filmare cu un upgrade mai bun decât la M 50 însă la modul de calitate pentru filmare și video este cam la fel .

Alegerea pentru acest Canon M 50 Mark II a fost faptul că este foarte ușor de manipulat, este de o dimensiune foarte bună pentru o cameră de vlogging și este foarte compatibil cu majoritatea sistemelor de tip windows sau iOS.

Alt argument pentru care am ales acest model de cameră MIROR less a fost faptul că are ecranul rabatabil 180 ° astfel încât te poți vedea atunci când te filmezi un lucru foarte important pentru o cameră pe care o vei folosi pentru vlog.

Pentru ce este potrivit un Canon M50 Mark II

Canon M50 Mark II este potrivit pentru mai multe aplicații , iar asta contează foarte mult de user-ul care o deține și care o folosește.

Camera pentru vlog
Camera video vlog

E foarte bună și pentru fotografie dar acolo tre să folosești obiective specifice pentru foto și în funcție ceea ce vrei vei obține și rezultatele dorite.

Eu spre exemplu am folosit-o pentru zona de videografie unde am făcut video pentru canalul meu de youtube și m-am descurcat de minune cu ea a fost perfectă, foarte potrivită pentru ceea ce am avut nevoie.

Simplitate si Design

Simplitatea este la modul de utilizare are un meniu simplificat și găsești foarte multe informații și tutoriale pe YouTube astfel încât să îți fie foarte ușor de setat și foarte ușor de manipulat atunci când vrei să filmez sau să fotografiezi.

Despre design este o cameră care are un design foarte asemănător cu altă cameră desele re de la Canon și poți ușor confundate deci nu are un design foarte multă schimbat față de camerele de timp DSLR de la Canon .

Cameră de buget

Da este o cameră de buget și a fost întotdeauna comparativ cu celelalte produse de pe piață .

Având în vedere că poate filma în format pentru ca și că are un senzor foarte bun comparativ cu alte camere este o cameră de buget și te poate ajuta să intri în zona de vlogging fără o investiție foarte mare .

Un alt argument pentru care o pot încadra la o cameră de buget este faptul că accesoriile pentru ea, obiectivele pentru acest model de cameră nu sunt extraordinar de scumpe.

Performantă

Performanța acestui model de cameră este una destul de rezonabilă spre exemplu bateria ține aproximativ 25 de minute cu toate că în specificații ar apărea că duce undeva spre 35 real țin undeva la 30 la 25 de minute .

În schimb dacă filmezi in format 4K, bateria va scădea sub 20 de minute.

Are o conexiune Wi-Fi și asta o face foarte ușor de conectat cu orice device wireless laptop sau de stop sau orice smartphone tabletă prin aplicația de la Canon.

De asemenea camera asta poate fi foarte bine folosită și pentru streaming pentru live și o poți folosi chiar și ca un fel de webcam pentru aplicația zoom.

Eu am folosit-o într-un live pe youtube pe care am să îl las chiar aici pentru nouă ore de filmat continuu și nu a avut niciun fel de problemă a fost perfectă s-a mișcat perfect nu s-a întâmplat absolut nimic nu s-a încălzit a fost pe alimentare continuu într-adevăr dar 9 ore și-a făcut treaba perfect.

Baterie

Despre baterie așa cum am zis și mai sus nu sunt foarte mulțumit pentru că ține relativ puțin adică în specificații ar apărea undeva la 35 de min – 40 de min însă în realitate ține pe la vreo 25 de minute .

Că spre exemplu vei vrea să filmezi în format Patruca atunci trebuie să te aștepți că performanța bateriei va scădea sub 25 de minute sub 20 de minute chiar în funcție de cadru pe care îl voi fixa.

Un alt aspect pe care l-am observat și nu mi-a plăcut deloc la baterie a fost faptul că nu indică în mod real capacitatea atunci când filmez spre exemplu acum ai 30 la sută și peste câteva minute se duce la red light spre 0%.

Pro si contra

Pro:

 • Este o cameră de buget și destul de performantă pentru costul pe care îl are comparativ cu alte camere similare care sunt mult mai scumpe
 • Filmează în format 4K și face fotografii la o rezoluție foarte bună
 • Conexiune Wi-Fi
 • Posibilitatea de a o folosi pentru streaming live
 • Ecranul este rabatabil și te ajută foarte mult să te vizualizezi atunci când te filmezi
 • Vizorul care este destul de bun pentru momentele în care faci fotografie

Contra:

 • Bateria nu este cea mai performantă
 • Aplicația de mobil de la Canon nu este cea mai strălucită
 • Tu focusul este mediocru puțin
 • Trebuie să fii foarte atent când conectezi microfonul extern prin mufa jack este foarte greu de manevrat
 • Nu are conexiune usb C
 • Bateria se încarcă într-un încărcător separat

Pret si Oferte

Eu am luat-o de la E-mag si oridecâte ori am căutat-o aici am găsit-o la un preț foarte bun.

O livrează oriunde vrei tu, acasă sau la easy box.

Aparat foto mirrorless Canon EOS-M50 Mark II, 24.1 MP, 4K, Wi-Fi, Negru, + Obiectiv 15-45mm + Geanta + Card memorie 16GB – eMAG.ro – Aici găsești camera.

Ofertă redus – aparat folosit de mine aici: https://www.facebook.com/marketplace/item/627341965846551/

Canon M50 Vlogging
kit complet de vlogging

Post Tags :

Review, Tehnologie

4 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai mult decât pasionat de tehnologie și orice aplicație ce ne poate face ziua mai ușoară

Recent Posts

Urmărește-mă aici

Ai vrea să vorbim despre un subiect mai special?

Trimite-mi un e-mail cu propunerea ta, și promit că o voi analiza, și dacă ai un articol, poate îl publicăm

Așa vom ține legătura și când am articole noi le pot trimite către tine.

Mesajul tău a fost trimis cu succes!

Ne pare rău, dar a intervenit o eroare

GARAGE Community will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.