Acum na …. Pofta lovește pe oricine și uneori putem ceda poftelor.

Chiar dacă ați ajuns pe blogul GARAGE Community și vedeți acest post despre Shaorma, să știți că nu este nici o eroare ????.
Vorbim fix despre cea mai bună Shaorma din București, cel puțin la ora actuală și asta este punctul meu de vedere.
Nu mănânc des așa ceva și nici nu aș putea și nici nu v-as recomanda ca meniul zilei să conțină shaorma.
Totuși zic că atunci când este să fie potolită o poftă să fie cu ceva bun de calitate.

Gustul și aprecierea mea
În primul rând așa cum am mai spus, nu este ceva mănânc zilnic, însă atunci când aleg să savurez o shaorma, alega vită sau in alte cazuri și rețete berbecuț sau amestec se vita cu berbecuț.
Asta pe care o mănânc eu când ajung la Chef Nicu Balș este foarte bine preparată în primul rând
Carnea din Shaorma
Este foarte suculentă și savuroasă! La carn a de vita este foarte ușor să o strici sa zicem așa. Aici mă refer că este foarte ușor să o uiți acolo pe țepușă și să devină o carne efectiv uscată, asta pentru că vita nu are grăsime suficientă.
Asta de la Chef Nicu Balș este foarte atent preparată pentru că de fiecare data o găsesc perfect făcută! Suculentă și foarte gustoasă!
Legumele – Salata de la Shaorma
Așa cum zice tot românul, cu de toate să fie!
Eu având în vedere că sunt uneori împotriva trendului, nu prea adopt rețetă asta.
Revenind, legumele salata, arata bine, poate că o lampa mai bună la vitrină le făcea să fie și mai arătoase.
Sunt ok pregătite.
Eu deobicei merg pe mana celui care îmi prepară Shaorma și bine fac!
Îmi place că sunt oamenii care iau din start in calcul tehnica de a o amesteca și a nu o lăsa așa, un detaliu important.
Sosurile de la Shaorma
În primul rând se vede că au rețeta lor proprie și se simte asta, fiind de altfel mega gustoase.
Da sunt din abundență, însă nu sunt la nivelul excesiv să curgă pe tine, un aspect foarte important căci nimănui nu-i place să fie mozolit de sosuri și să fie nevoie să își schimbe hainele.
Părerea mea despre ceea ce am mâncat:
Bună! Foarte bună! Curcubeu pe cerul gurii!
Cine face cea mai bună Shaorma din București?
Acum cred că aproximativ 2 ani am descoperit o shaormerie pe undeva prin Giulești.
Auzisem de ea (nu mai știu de pe la cine), dar știu că m-am dus în mod special până acolo (un fel de capătul lumii pentru că este cam la capătul Bucureștilui).
Așa am aflat de shaormeria lui Chef Nicu Balș.
De la stradă nu era nimic de genul celor de mare brand decorată cu luminițe și alte sclipiceli, era din contra ceva mai mult decât modest.
Am intrat, mi-am ales o shaorma din meniul prezentat și le-am zis să o facă cum știu ei mai bine.
Zis și făcut!
A fost mega bună!
Asta a fost prima Shaorma.
Mi-aș mai fi dorit ulterior sa o comand și pe Glovo sau Tazz, dar nu era de găsit asta deoarece zona mea era destul de departe de calea Giulești.
Locații Shaorma Chef Nicu Balș
Chef Nicu Balș putem spune că este un brand local responsabil pentru aceste produse.
Prima locație : Drumul Săbăreni (imediat după rondul de la finalul Căii Giulești)

Cea de a doua locație: Bulevardul Camil Ressu – Sector 3

Cea de a doua locație este cea mai recent deschisă, care din punctul meu de vedere a ajuns rapid cunoscut, parcă mult mai rapid decât prima.
Mai jos am să vă las și un videoclip despre aceasta experiență.
Totuși, dacă veți merge in această locație, va recomand să nu vă lăsați mașina parcată pe prima banda din bulevard. Nu este necesar să faceți asta. Puteți merge mai în față și veți găsi loc pe la cele de rezidentă.

O puteți lăsa preț de câteva minute cu un număr de telefon.
E mult mai civilat așa (spun asta pentru că mulți, se opresc fix in fața locației nici un metru mai departe)
Experiența mea chiar în acest videoclip
Un răspuns
Când mă întorc în București, o să testez.