GARAGE Community

Oppostore.ro – Un nou magazin online de tehnologie

Blog, Tehnologie

Astăzi vin către voi cu vești bune, mai exact despre un nou punct online, de unde vă puteți achiziționa modelele preferate și aici mă refer la cele mai noi modele de la Oppo.

Fie că îți dorești un smartphone sau poate chiar o tabletă, acum poți face o primă verificare direct în magazinul online www.oppostore.ro

Oppo lider în tehnologie

Acum să vorbim puțin și despre Oppo.

Acest brand este foarte reprezentativ în domeniul tehnologiei, având în portofoliu o serie de invoații și patente, multe dintre ele prezente pe multe alte modele de telefoane.

Revenind, Oppo este prezent la nivel global, și dacă ne voim uita puțin pe wikipedia, vom observa o ascensiune, pot spune chiar accelerată din punct de vedere al dimensionării de brand.

Personal știu de produsele Oppo, și aici mă refer strict la smartphone de vreo 4 ani de zile și pe la noi, și de vreun an să zic așa si de Oppo Buds.

Istorie Brand Oppo

Oppo este o companie afiliată a concernului chinez BBK Electronics, care cu brandurile Vivo și Oppo este unul dintre cei mai mari cinci producători de smartphone-uri din lume. Pe de altă parte Oppo este compania-mamă a OnePlus.

Inovații Oppo

Participarea în implementarea tehnologiei 5G

Oppo spre exemplu este parte importantă alături de liderii din telecomunicații precum Vodafone, Qualcomm și Ericsson pentru lansarea tehnologiei 5G la nivel comercial.

Marcarea unui astfel de pas poziționează un astfel de brand în zona de infrastructură pe care o folosim cu toții.

Astfel de participări duc la consolidarea de know-how asociat brandului care oferă pe termen lung certificări și poziționare strategică în industria telecomunicațiilor. (mai multe detalii aici)

Produsele importante în evoluția brandului Oppo

Aici o să vă aduc o serie de produse ale brandului Oppo reprezentative în evoluția tehnologică

 • Oppo DVD player
 • Oppo Blu-ray player

Smartphone-uri

Oppo a intrat pe piața telefoanelor mobile în 2008.[1] Începând din 2011, acestea sunt produse și vândute de compania Guangdong OPPO Mobile Telecommunications Corp., Ltd.[8] Producătorul a devenit cunoscut la nivel internațional abia în 2019 cu următoarele produse anunțate la Mobile World Congress:

 • Oppo Reno 5G 
 • Oppo Reno 10x Zoom
 • Oppo Find X2
 • Find X2 Neo
 • Find X2 Lite
 • Find X2 Pro

Oppo în România

Așa cum am zis, eu știu de produsele Oppo la noi în România de câțiva ani, însă de astăzi putem spune că avem un fel de T0, și aici voi puncta magazinul online, lansat pe 19 octombrie 2023.

Faptul că un brand decide să aibă și propriul său market, ar trebui să ne confere o siguranță în plus, devenind astfel canalul oficial de distribuție al produselor sale.

Auzind de lansarea acestui magazin online, nu puteam să ratez o astfel de știre, și prima dată am prezentat-o chiar aseară pe canalul de YouTube Garage Community ( vezi videoclipul de mai jos ).

Prezența unui astfel de brand, relativ nou ai putea spune în comparație cu bătrânele branduri, nu poate decât să ne bucure, și aici mă refer că avem nevoie de diversitate.

Desigur, prezența unui astfel de store, are rolul de crea un așa zis fan base unde pasionații de brand să își găsească o întreagă suită de echipamente.

Ce înseamnă diversitatea în tehnologie

Pentru cei care sunt un pic mai pasionați de tehnologie, știu foarte clar că diversitatea în tehnologie înseamnă evoluție.

De asta prezența unor branduri, care să fie bine ancorate în piață poate reprezenta un punct important pentru tot ce înseamnă competitivitate în domeniul tehnologiei.

Spre exemplu brandul Oppo, este unul din exemplele care ne arată că se poate veni și cu o viteză ridicată din spate, chiar până în prima linie.

Chiar vă invit să lăsați mai jos un comentariu, să îmi spuneți câți dintre voi știați de acest brand până acum 2 ani să zicem.

Eu spre exemplu testez foarte mult, și așa am ajuns de cele mai multe ori să descopăr lucruri noi, funcții noi, și uneori adevărate sisteme optimizate care îmi fac modul de lucru mai ușor.

Prin diversitate mai putem înțelege și o zonă vastă de unde să putem avea opțiuni cât mai diversificate.

Specificații tehnice generale de la Oppo

Spre exemplu eu sunt genul de persoană, fan de tehnologie, pasionat de tot ce este nou, precum un copil mic <ia să vedem de ce funcționează>.

Eu personal am observat la Oppo o serie de artificii pe care nu le-am regăsit pe alte modele, unele de la care poate chiar în mod normal ne formăm mari așteptări.

Pe partea de încărcare rapidă, de asemenea Oppo vine foarte aproape de user oferind astfel timpi foarte mici de încărcare rapidă, la viteze foarte bune chiar si pe modelele midrange.

De asemenea aspecte mici, dar care ține de detalii cum ar fi ring-light-ul integrat în modulul de camere, ne arată curajul de a inova și de a ieși din monoton.

Modelul meu preferat de la Oppo

Evident că nu se putea să nu identific și ceva care îmi placă foarte mult în mod personal, și aici mă refer la modelul flip și aici mă refer la seria Find Flip N2 care mi se pare un telefon cu un design foarte atrăgător, și cu 2 display-uri generoase.

Acest model poate fi revăzut aici

Cele mai importante noutăți pe care să nu le ratezi în acest magazin online

 • Punctele Oppo
 • GARANȚIA de 3 ani!!!
 • Ofertele speciale de lansare
 • Livrarea gratuită

Post Tags :

Blog, Tehnologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai mult decât pasionat de tehnologie și orice aplicație ce ne poate face ziua mai ușoară

Recent Posts

Urmărește-mă aici

Ai vrea să vorbim despre un subiect mai special?

Trimite-mi un e-mail cu propunerea ta, și promit că o voi analiza, și dacă ai un articol, poate îl publicăm

Așa vom ține legătura și când am articole noi le pot trimite către tine.

Mesajul tău a fost trimis cu succes!

Ne pare rău, dar a intervenit o eroare

GARAGE Community will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d blogeri au apreciat: